Hakkımızda

tursu.gen.tr sitesi turşu yapımı, yaparken dikkat edilmesi gereken püf noktalar, çeşitli turşu tariflerini kaliteli içerikler aracılığıyla okurlarına ulaştırmayı hedeflemektedir. Turşu birçok meyve ve sebze kullanılarak hazırlanan bir yiyecek türüdür. Tuz, sirke, limon ve sarımsak turşu kurarken kullanılan ana malzemelerdir. Sadece sirke ya da limon kullanılarak hazırlansa da tuz ve sarımsak olmazsa olmazdır. Turşu fermente yoluyla elde edilir. Sitemizde yer alan içeriklerde denenmiş birçok turşu tariflerini bir arada bulabilirsiniz.

Kıl biber turşusu, armut turşusu, erik turşusu, sarımsak turşusu, kapari turşusu, çubuk turşusu, mantar turşusu, kabak turşusu, aşlama turşu, acur turşusu, kabak turşusu, közlenmiş biber turşusu, domates turşusu gibi daha pek çok içeriğe ulaşabileceğiniz sitemizde her bir tarif okuyucunun anlayabileceği şekilde hazırlanmıştır. Turşuyla ilgili merak ettiğiniz hemen her türlü konuyu sitemizde bulabilirsiniz. Turşuyu mutfağınızda kendiniz hazırlamak isterseniz sizin için hazırladığımız tariflerden yararlanarak lezzetli turşular yapabilirsiniz. Turşu tarifleri, turşunun zararları, faydaları ve genel olarak turşuya yer verilmiş sitemizden en iyi şekilde yaralanmanızı dileriz.

tursu.gen.tr sitesi turşu ve turşu yapımına geniş olarak yer vermiş bir sitedir. Başka sitelerden ya da kaynaklardan arama yapmanıza gerek kalmadan neredeyse her türlü turşu tarifine tek bir siteden ulaşabilirsiniz. Turşuyla ilgili yaşadığınız deneyimleri yorumlar kısmından yazarak diğer okurlarla paylaşabilir, sizde diğer okurların deneyimlerinden bu şekilde yararlanabilirsiniz.

 

Cin Biber Turşusu Nasıl Yapılır
Kıl Biber Turşusu
Turşu Kaç Günde Olur
Hamilelikte Turşu Yemek
Sarımsak Turşusu
Süs Biberi Turşusu
Haşlama Biber Turşusu
Turşunun Zararları
Balık Biberi Turşusu
Çubuk Turşusu
Sirkeli Haşlama Biber Turşusu
Sirkesiz Turşu
Turşu Çeşitleri
Acur Turşusu
Biberiye Turşusu
Kırmızı Domates Turşusu
Haşlama Turşu
Erik Turşusu
Armut Turşusu
Kapari Turşusu
Limonla Turşu Yapımı
Ezme Turşu
Arnavut Biber Turşusu
Kabak Turşusu
Közlenmiş Biber Turşusu
Tombul Biber Tursusu
Ahlat Turşusu
Mantar Turşusu
Dal Turşusu
Ankara Çubuk Turşusu
Popüler İçerik
Cin Biber Turşusu Nasıl Yapılır
Cin Biber Turşusu Nasıl Yapılır
Cin biber turşusu nasıl yapılır, cin biber hepimizin bildiği süs biberidir. Üretim zamanı kısa olduğundan, acıyı sevenler bunu turşu yaparak değerlend...
Kıl Biber Turşusu
Kıl Biber Turşusu
Kıl biber turşusu; kıl biber diğer biberlere göre uzun, ince ve genellikle acı bir biber çeşididir. Turşu yapımı içinde en çok kıl biber tercih edili...
Turşu Kaç Günde Olur
Turşu Kaç Günde Olur
Turşu Kaç Günde Olur, Kullanılacak sebzeler duru suda iyice yıkandıktan sonra kurulanır. Tercihe yönelik çiğ ya da az haşlanmış olarak temiz bir kesme...
Hamilelikte Turşu Yemek
Hamilelikte Turşu Yemek
Hamilelikte Turşu Yemek, Gebeliğin farklı süreçlerinde vücudun farklı vitamin ve minerallere ihtiyacı vardır ve vücut bu vitamin ve minerallere olan i...
Sarımsak Turşusu
Sarımsak Turşusu
Sarımsak turşusu, Türk mutfağının vazgeçilmez kışlık yiyeceklerinden olan turşu, sofraların vazgeçilmezi yiyeceklerden biridir. Yıllardır kış hazırlık...
Popüler İçerik Son Forum Konuları Yardım Sayfaları  
Cin Biber Turşusu Nasıl Yapılır
Kıl Biber Turşusu
Turşu Kaç Günde Olur
Hamilelikte Turşu Yemek
Sarımsak Turşusu
Hakkımızda
Gizlilik Politikası
Çerez (Cookie) Politikası
Güvenlik Politikası
Bizimle İletişime Geçin
Forumlar
Site Haritası
Feed
Son Forum Konuları
Yardım Sayfaları
Hakkımızda
Gizlilik Politikası
Çerez (Cookie) Politikası
Güvenlik Politikası
Bizimle İletişime Geçin
Forumlar
Site Haritası
Feed
Sitede yer alan haber ve içeriklerin tüm hakları saklıdır ve buradaki bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. Buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.
Temmuz - 2019